S barvami, aniž si to uvědomujete, pracujete neustále. Obvykle se tak děje instinktivně, ale ve skutečnosti za tím stojí celá věda zvaná teorie barev. Ta popisuje, jak spolu různé barvy souvisí a jak se správně kombinují. Odnoží teorie barev je psychologie barev, která zkoumá barvy a emoce. Znalosti z těchto oblastí jsou důležité pro každého, kdo se zabývá barvami. Čtěte do konce a uvidíte, že se Vám to vyplatí!

 

Arch2O 5 websites to help you choose eye popping color schemes for your design projects

 

Barva je nejefektivnějším nástrojem komunikace

 

  • Zvyšuje srozumitelnost a pamatování důležitých informací až o 73 %!
  • Barva je účinný marketingový nástroj. Přitahuje pozornost.
  • Prodává až o 88 % lépe!
  • Barva je konkurenční nástroj. Zvyšuje image všech dokumentů a zajišťuje jejich odlišení od konkurence!
  • Barva omezuje chybovost až o 55 %

 

NINJA COLOR WHEEL DESIGN 

 

wheelDesignV dnešních digitálních technologiích je práce s barvou samozřejmostí. Pro bezproblémový výběr a reprodukci barev potřebujete barevný vzorník. Ten základní se jmenuje Ninja Color Wheel Design. Obsahuje čisté syté barvy a od každé z nich máte k dispozici vždy 4 světlejší a 4 tmavší odstíny. Dále máte k dispozici všechny procesní barvy (CMYK, RGB) ve 4 variantách.

 

BONUS

 

pruvodce 3DDohromady můžete vybírat z 136 barev! Všechny barvy odpovídají normě CMYK300, a tak s jejich reprodukcí nebudete mít problémy. Pro Vaši práci je důležité uspořádaní barev ve vzorníku. Pro snadný výběr barev a jejich kombinací je součástí vzorníku 24 stránková příručka Průvodce barvami.

 

Hlavní použití

 

  • Výběr barev pro tisk – všechny barvy odpovídající normě CMYK300 pro bezproblémovou reprodukovatelnost (ISO 12647-2).
  • Výběr kombinací barev – standardní a speciální barevná schémata plus ukázky řešení v příručce Průvodce barvami.
  • Využití pro standardní a digitální tisk – pro všechny tiskoviny tištěné na natírané (křídové) a nenatírané (ofsetové) papíry.

 

Ceny a objednávky - eshop ZDE 

 

  • Akce - Ninja Color Wheel Design Coated – obsahuje 136 barev v normě CMYK300 na lesklém natíraném papíru 350 g – cena 99 Kč (akční cena, jinak 149 Kč) eshop ZDE 
  • Akce - Ninja Color Wheel Design Uncoated – obsahuje 136 barev v normě CMYK300 na ofsetovém nenatíraném papíru 350 g – cena 99 Kč (akční cena, jinak 149 Kč) eshop ZDE 
  • Výhodně - Sada Ninja Color Wheel Design Coated + Uncoated – obsahuje 136 + 136 barev odpovídajících normě CMYK300 na lesklém natíraném a ofsetovém nenatíraném papíru 350 g – cena 149 Kč (akční cena, jinak 249 Kč) eshop ZDE 

 

Náš tip

 

27577434 the magnifying glass standing on a leaf of the test printNejlepší a nejlevnější pomůcka pro práci s barvou. Před tím, než vydáte tisícovkové částky za vějířové vzorníky, zamyslete se nad pořízením vzorníku Ninja Color Wheel Design. Za nízkou cenu máte nejen základní barevný vzorník, ale i 24 stránkovou příručku Průvodce barvami, která Vás naučí s ním pracovat a tvořit barevné kombinace. Za ty peníze to určitě stojí!

 

Tip pro Vás

 

Ať už jste majitel malé firmy, který vytváří leták či zařizuje prostory, nebo designér, který vybírá barevné schéma pro svůj další projekt či podnikatel, který navrhuje logo pro svůj nejnovější startup, je volba barvy jednou z důležitých komponent. Barva je totiž nejefektivnějším nástrojem komunikace a pro její správnou volbu a reprodukci potřebujete barevný vzorník.

 

 

Corel, Pinnacle, Pantone, CMYK, RAL, NCS, LightBOX | dtpstudio.cz

Corel, Pinnacle, Pantone

CMYK, RAL, NCS, LightBOX